Pages

Tuesday, 30 October 2012

guna instagram nga laptop jew..

salam semua....

good morning my readers????? how are you??
wauuuu...tengok my title?? betol kew??
betol laa nii...lama dh aq x update...now, i want to write something..hehe

before that, aq nak ucapkan terima kasih kt blog izara love for her blog....kalau korang nak taw mcm mne aq boleh install instagram ke dalam my laptop...korang semua boleh singgah berkunjung kt blog si dia... click HERE...jika korang nak taw laa...

seriusly aq dh boleh sign in instagram aq kt dalam laptop taw..
so, kalau korang nak follow aq,...amat2 dipersilakan...
al maklum laaa..aq x banyak follower lagi..hehehe
cari jew diyana mn...mesty jumpe punyer...

tapi, korang mesti bersbar la sikit semasa proses tersebut dijalankan...
al maklum laaa...benda2 cmni bukannye senang kan...
korang kena ikut betol2 step yg telah dinyatakan...baru laaa terhasil nga sendiri...

sekarang aq x payah beli handphone yg ade android dh taw..
laptop pom dh boleh gna instagram kan...gitoooo
dan bukan sekadar instagram..
semua application yg lain pom kite boleh download jgak...
especially gamessssssssss.....hehehhe

tue jew yg aq nk bgtw..
selamat mencuba yea kawan-kawanku semua....


daaaaaaaaaaaaaaaaaa,.....................

2 comments:

Izara4eva™ said...

hikhik.. seronok kan :D

diyana mn said...

hehehe..seronok jgak