Pages

Friday, 17 August 2012

jom jom rayer!!!

salam semua..

hyeee uollsszzzz...skunk tinggal 2 hari jew lagi nk raye kan..
so post kali ni mesty laa berkenaan rayer ! rayer ! rayer!!!


kpd atok2, nenek2, pkcik2, mkcik2, abg2, kakak2, kawan2 di fb ke blogger ke diluar ke didlm ke, adik2, future husband, future gewe, scandal2, buat si dia, dan sape2 shj lah yg kenal secara lgsg atau x lgsg...diri ini a.k.a diyana mn mengucapakan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2012 MAAF ZAHIR & BATIN dan.....

mohon ampun dan maaf andainya
TERkasar bahasa,
TERsilap bicara,
TERmarah yang x kena,
TERtanya yang x tentu hala,
TERsasul yang x sengaja,
TERpukul kat mane2,
TERpekik di telinga,
TERhantuk di kepala,
TERpinjam harta benda,
TERmoody x semena-mena,
TERumpat bila2,
TERmacam-macam lagi yg kena mengena..
semoga dimaafkan, kerana uoollllzzzz laa kawan i dunia akhirat....




semoga rayer kali ini kita semua peroleh keberkatan daripada- Nya dan
dilimpahi rezeki yg berlipat kali ganda...Amin...

10 jari kupohon pada lebaran kali ini kpd semua yg pernah 
terguris perasaan kerana aq...
al maklum laa kita manusia yg x lari drpd melakukan kesalahan dan kesilapan...

alhamdulilah kerana aq masih sempat bertemu Ramadhan kali ini dan 
InsyaAllah boleh bertemu lagi pada Ramadhan yg akan datang..
begitu jgak dgn korang semua kan...
setakat ini shj yg sempat ku coretkan..hehe
terpaksa post awl2 psal raye sbb mybe esk aq akan pulang ke kampung ku plak..
raye kali ni mesti meriah sbab pak saudara ku yg belajar kt australia dh pulang tahun ni..

so kali ni, boleh beraya beramai-ramai laa..
hehehe...seronok..
tapi nk ingatkan korang semua yea...
raye pom raye jgak..
tapi jgn makan keterlaluan plak...
kebanyakkan kita semua memang x ingat dunia laa kalu bab makan masa raye ni kan..
jaga kesihatan jgak..

ape2 pom..HAPPY EID DAY.....
semoga semua bergembira di pagi syawal nanti yea...





p/s : jemput laa datang umah bwk duit raye yea...hehhe

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............

2 comments:

♥ Cik Zack ♥ said...

selamat hari rye lah jugak ye. hehehehe :)

shafiqabdshukor said...

selamat hari raya.. maaf zahir batin..